عیب یابی برد پکیج بوتان
برد الکترونیکی از قسمتهای اصلی پکیج بوتان محسوب میشود. این قطعه مانند مغز عمل کرده و دستورات پکیج را به قطعات مختلف دستگاه میدهد. با خرابی برد پکیج بوتان، در کارکرد قطعات و در نهایت دستگاه اختلال ایجاد میشود. آشنا بودن با این قطعه موجب میشود، پروسه تعمیر پکیج بوتان، بخصوص تعمیر برد آن را بهتر درک کنید. در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی تمام علائم خرابی برد پکیج بوتان بپردازیم.
فهرست مطالب
تعمیر برد بصرفه است یا تعویض آن؟
برد در صورتی تعمیر میشود که قطعات مصرفی آن مانند رله فن خراب و با کمی لحیمکاری ترمیم شوند. اگر برد سوخته یا خیس و نیمسوز شده باشد، امکان تعمیر وجود ندارد. گهگاهی افراد به دلیل اینکه کمتر هزینه کنند، میخواهند به هر نحوی که شده برد را تعمیر کنند اما این کار در مواردی که ذکر کردیم، هزینهتراشی اضافه است؛ چراکه پس از مدتی مجدداً این قطعه معیوب میشود.
آموزش تعمیر برد پکیج بوتان
در برد پکیج بوتان قطعاتی نظیر رله، دیود و خازن وجود دارد و زمانی که هر یک از این قطعات کار خود را به درستی انجام ندهند، برد دستگاه دچار مشکل خواهد شد. به علاوه در برخی مواقع نیز ممکن است بر اثر کارکرد زیاد عمر قطعه به پایان رسیده و قطعه فرسوده نیاز به تعویض داشته باشد.
در این زمانها معمولاً امکان تعمیر برد پکیج بوتان وجود ندارد. تعمیر برد پکیج بوتان در مواقعی دیگر شامل رفع مشکل خازنهای باد کرده بر روی برد پکیج است. در نتیجه آموزش تعمیر برد پکیج در تبریز باید تحت نظارت افراد متخصص و کاربلد صورت گیرد زیرا یک امر کاملا تخصصی به شمار میآید.
اما چگونه میتوان مهارتهای لازم برای تعمیر برد الکترونیکی را کسب کرد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع میپردازیم و راههایی را برای کسب این مهارتها به شما معرفی خواهیم کرد. برای شرکت در دوره آموزش تعمیرات برد فرصت را از دست نده و با کارشناسان آموزشگاه پارسیان تماس بگیر.
041-4164
کد خطای خرابی برد پکیج بوتان
کد های خطا برای کمک به فرایند نگهداری و تعمیر پکیج بر روی آن برنامه نویسی شده است. تا سریعتر و دقیق تر مشکلات درون پکیج شناسایی و رفع شوند. خرابی برد نیز در پکیج دارای کدهای خطای زیر است:
ارور E01
این ارور ناشی از عدم تشکیل شعله پکیج است. عدم تشکیل شعله به مواردی چون گاز، شیر گاز، جرقهزن، برد الکترونیک و یون ارتباط دارد که جهت عیب یابی دقیق باید توسط کارشناس تعمیر بررسی شوند.
کد خطا E13
این ارور خبر از وجود مشکل در نرمافزار برد میدهد.
کد AL50 و E011
اگر قبل از اینکه از سمت برد فرمان تشکیل شعله صادر شود، شعله یه وجود آید، این خطا نمایش داده میشود.
ارور A05
این کد نشان دهنده خراب بودن برد پکیج است.
ارور A11
این ارور اعلام میکند که سنسور پکیج قبل از برد عمل کرده است.
ارور AL22
بعد از قطع شدن ارتباط سیم با برد نمایش داده میشود.
خطای 59-AL51
نشان از خرابی برد (یکی از مدارهای برد کنترل) دارد.
خطای J0
این ارور میگوید که برد کنترل و برد نمایشگر دچار اختلال شدهاند.
کد خطاهای ۴۰-۶۰-۷۰ (در پکیج مدل آنالوگ) و E50 (در مدل دیجیتال) هنگامی رخ میدهند که با وجود اتصال سوئیچ هوا فن روشن نمیشود. در این زمان احتمال میرود که برد الکترونیکی خراب شده و نیاز به تعمیر داشته باشد.
همینطور چراغ سبز چشمک زن سریع نیز خبر از خرابی برد دستگاه و گیرپاژ پمپ، کمبود آب و خرابی NTC میدهد.
تعمیر برد اصلی پکیج
باید دقت داشت همه موارد بالا منجر به ایجاد مشکل و خرابی در برد می شود ایراد در برد پکیج به هر دلیلی که باشد منجر به اختلال در دستگاه شود برای مثال مانند فردی که که در ناحیه مغز دچار مشکل شده است و این مشکل منجر به اختلالاتی در رفتار و طرح کات دست و فرد شده از این رو باید دقت داشت که برد دستگاه مانند مغز پکیج به حساب می آید
خرابی برد پکیج و علت های آن
- همانطور که گفته شد برد پکیج یکی از قسمت های حساس و مهم پکیج است این قطعه در اثر کارکردهای به مرور و استفاده نادرست و ۴ خرابی و نیاز به تعمیر دارد
- در پکیج های قدیمی با توجه به قدیمی بودن دستگاه و استفاده مکرر از آن منجر به قدیمی و فرسوده شدن این سیستم می شود
- اما هنگامی که در دستگاههای تازه خریداری شده با مشکل خرابی در برد پکیج مواجه میشویم تنها دلیل آن عدم نگهداری درست و سهل انگاری است
- که باعث میشود عمر پکیج و برد پکیج را کاهش دهد باید دقت داشت که هرگز برای تعمیر برد اصلی پکیج از باز کردن آن بدون توجه به قسمتهای مهم پکیج خودداری کنید
ساختار برد پکیج بوتان در مدلهای جدید و قدیمی
در پکیج های قدیمی از ترموستات، آکوستات و … به جای برد بکار گرفته میشد، اما در ساخت پکیجهای جدید از یک یا چند برد استفاده میشود. از مزایای استفاده از بردها این است که شناسایی مشکلات پکیج را سهلتر کرده و سریعتر میتوان برای رفع آن اقدام کرد. در پکیجهای دارای نمایشگر از یک برد جهت کنترل استفاده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید