آموزش تعمیر پمپ سرم
آموزش تعمیر پمپ سرم، پمپ سرم یکی از دستگاههای حیاتی در بخش پزشکی است که به منظور تزریق مواد مختلف به داخل بدن بیماران استفاده میشود. این دستگاه باید بهصورت دقیق و بدون هیچگونه خطاکاری کار کند تا بیماران با وجود حالت بحرانی خود، درمان صحیحی را دریافت کنند. در مواقعی که پمپ سرم خراب میشود، بیماران در معرض خطر جدی قرار میگیرند و تعمیر آن بهصورت سریع و بهموقع انجام شود.
فهرست مطالب
اگر یک فرد تخصصی در حوزه تعمیرات پمپ سرم ندارید، بهتر است با تخصصیهای مجرب تماس بگیرید تا مشکل شما را حل کنند. در هر صورت، تعمیرات پمپ سرم باید با دقت و با استفاده از قطعات اصلی و تمیز، انجام شود تا بیماران با اطمینان بیشتری به درمان خود ادامه دهند.گر به کار های فنی و تعمیراتی علاقمند هستید، اگر دنبال یک شغل پر درآمد و جدید در ایران می گردید اگر به فکر مهاجرت هستید و کمبود امتیاز دارید پیشنهاد می کنیم حتما در دوره آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی در تبریز شرکت کنید.
پمپ سرم یا همان پمپ انفوزیون محلولی که به سیاهرگ بیمار تزریق می شود را تنظیم کرده و نمایش می دهد و با فشار مثبتی که ایجاد می کند به فشار سیستم عروقی بیمار غلبه میکند. (آموزش تعمیر پمپ سرم)دستگاه اینفیوژن پمپ در بیمارستانها و گاهی آمبولانسها استفاده میشود. این دستگاه زمانی کاربرد دارد که بیمار به مقدار زیادی دارو در مدت زمان طولانی نیاز داشته باشد. برای مثال زمانی که باید یک دارو با مقدار زیاد ولی در مدت زمان طولانی به صورت تدریجی به بدن بیمار تزریق شود، از این پمپ سرم استفاده میشود. (آموزش تعمیر پمپ سرم)
اصول عملکرد دستگاه پمپ سرم :
پمپ سرم میتواند میزان دقیق دارو را مانیتور کند. سپس آن را با کنترل فشار به رگهای بیمار تزریق میکند. این کار به صورت تدریجی و بدون فشار انجام میشود. در نتیجه هیچگونه آسیبی به رگهای بیمار وارد نمیشود. در روش سرم گاهی فشار بیش از حد باعث آلارم بستن و انسداد تیوب تزریق میشود.
دستگاه پمب انفوزیون حدود gk2 وزن دارد و قابل نصب روی پایه مخصوص است. این پمپ ها، انواع و قابلیتهای مختلفی دارد. برخی از دستگاهها تک کانال است در حالی که برخی دیگر چندین کانال دارد که میتواند بهطور همزمان از طریق دو یا تعداد بیشتری ست سرم عملیات تزریق را انجام می دهد و میتوانند جایگزین چندین پمپ تک کاناله که به یک بیمار متصل است، شود.
این پمپ ها دارای یک کیسه مایع است که یک دسته یا یک قلاب بالای پمپ آویخته شده و یک تیوب به آن متصل می شود. در درون پمپ، تیوب پر شده از مایع، بر روی یک سری دنده کوچک و یک غلتک، ثابت می شود. هنگامیکه غلتک به حرکت درآمده و دندهها شروع به حرکت میکنند، مایع از تیوب به بیمار منتقل می شود. (آموزش تعمیر پمپ سرم)
کاربر نرخ جریان مایع و حجم مورد نیاز آن را از روی دستگاه تنظیم کرده، بنابراین دندهها و غلتک بر اساس سرعت تنظیم شده شروع به حرکت میکند. هر زمان که حجم مورد نیاز مایع آزاد شد، آلارم مخصوص به صدا در میآید. تیوب از میان یک سنسور آشکار ساز هوا (air-in-line) میگذرد و به محض عبور حباب هوا، آلارم به صدا در آمده و جریان مایع متوقف می شود.
پمپهای تزریق ولومتریک میزان فشار مایع را مانیتور کرده که نتیجه آن کنترل فشار مایع تزریقی و ممانعت از آسیب رسیدن به رگ بیمار حین افزایش احتمالی بیش از حد فشار تزریق است. با افزایش بیش از حد فشار، آلارم بستن و انسداد (Occlusion) تیوب تزریق، کاربر را آگاه خواهد کرد.
آلارم های شایع در دستگاه پمپ سرنگ :
X Min PRE ALARM که نشان میدهد تا X دقیقه دیگر تزریق تمام میشود X بیشتر از ۵ نمیباشد.
Low BATTERY
VERY LOW BATTERY
Occlusion «گرفتگی»
No MAIN نشان دهنده قطع برق در طول تزریق
آموزش تعمیر پمپ سرم
تعمیرات تجهیزات پزشکی یکی از پردرآمدترین زمینههای فعالیت در بازار کار این روزها به حساب میآید. آموزش نصب و راه اندازی دستگاه های پزشکی از قبیل الکتروشوک ، آموزش تعمیر پمپ سرم و سرنگ ، نوار قلب ، پالس اکسیمتر ، نبولایزر ، پمپ تشک مواج ، وارمر خون ، انکباتور ، تجهیزات معاینه عمومی و تعمیرات آنها عمدهترین زمینه فعالیت متخصصان این حوزه است(آموزش تعمیر پمپ سرم در تبریز).
دیدگاهتان را بنویسید