دوره آموزش ثبت شرکت
دوره آموزش ثبت شرکت
امروزه شرکتهای دولتی و خصوصی زیادی وجود دارند که در ردیف پردرآمدترین مشاغل جامعه قرار گرفتهاند. هر کدام از این شرکتها با یک ایده ساده شروع شدند و توانستند اعتماد جامعه را به خودشان جلب کنند. پس اگر شما هم ایدهای دارید که نیاز به کسب اعتماد اشخاص و نهادها دارد، لازم است که شرکتی را ثبت کنید. ما در این دوره برایتان توضیحات کاملی درباره انواع شرکتها از جمله مزایا و معایب هر کدام، قوانین تجارت، مدارک لازم و هر آنچه که شما برای ثبت شرکت نیاز دارید آموزش دادهایم.
فهرست مطالب
دوره آموزش ثبت شرکت تاسیس انواع شرکتها را به شما آموزش میدهد و به شما کمک میکند تا از طریق اینترنت و تنها با طی چند مرحله ساده شرکت مورد نظرتان را ثبت کنید. به این ترتیب دیگر نیازی به اشخاص واسطه برای ثبت شرکت نخواهید داشت.این دوره آموزشی کاملترین و مفیدترین آموزش ثبت شرکت است که ببا این دوره آموزشی در کوتاهترین زمان به هدفتان خواهید رسید.
سرفصل های دوره آموزش ثبت شرکت
- ثبت شرکت
- دریافت کارت بازرگانی
- انحلال شرکت / تغییرات در شرکت
- دریافت کد اقتصادی
- ثبت برند و علائم تجاری
دوره آشنایی با ثبت شرکت های تجاری برای چه کسانی مناسب است
مدیران عامل : این دوره برای مدیران عامل جوان یک دوره بسیار مهم و تاثیر گذار است. آموزش ها و مهارت های این دوره می تواند مهارت های مدیریتی مدیران عامل را در نحوه ایجاد و اداره شرکت تجاری ارتقا دهد.
وکلا و مشاوران حقوقی: این دوره برای تمام وکلا و مشاوران حقوقی در حال فعالیت در حوزه شرکت های تجاری هستند لازم و ضروری است. وکلا و مشاوران حرفه ای مدام باید به فکر ارتقای مهارت های خود باشند تا بتوانند پاسخگوی نیاز شرکت های تجاری باشند. اگر شما بهتر و آگاه تر عمل نکنید دیر یا زود رقبای متخصص جایگزین شما می شوند. اگر شما یک وکیل هستید ویا مشاور حقوقی که می خواهد حرفه ای تر و متخصص تر باشد باید مهارت های خود را بالا ببرید و با حوزه های مرتبط کار حقوقی شرکت ها آشنا شوید. این دوره از شما وکیل و مشاور حرفه ای تری می سازد برای همکاری با برندهای بزرگ.
افرادی که به حوزه ثبت شرکت ها علاقمند هستند : این دوره برای افرادی که به حوزه شرکت های تجاری علاقمند هستند و می خواهند اطلاعات خود را در این زمینه بالاتر ببرند نیز مناسب است زیرا همان طور که پیش تر نیز ذکر گردید، اطلاعاتی که طی این دوره در اختیار دانش پذیر قرار داده می شود، تجربه چند سال فعالیت در حوزه مشاور شرکت های تجاری و همکاری با برندهای یزرگ و شاخص است.
شرایط ثبت شرکت
شرایط ثبت شرکت در ایران با توجه به قانون تجارت حداقل با ۲ شخصیت حقیقی و یا حقوقی امکان پذیر می باشد. انواع شخصیت های حقوقی رایج قابل ثبت به شرح زیر می باشد:
- شرکت سهامی خاص
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت نسبی
- شرکت تضامنی
- موسسات غیر تجاری
طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران اشخاصی که دارای صلاحیت ثبت شخصیت حقوقی می باشند به شرح زیر می باشند:
- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی.
- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیر ایرانی مجاز.
- وجود چند شرکت در یک شرکت واحد به عنوان شریک و یا سهامدار.
مزایا ثبت شرکت
مزایا و معایب ثبت شرکت در ایران چیست و اصلا چرا باید شرکت ثبت کنیم؟ در قسمت قبل به این مساله اشاره نمودیم که دو شریک با هم کاسبی را اداره می کنند ولی کاسبی آن ها رسمی نمی باشد، حال این سوال پیش می آید که رسمی نبودن یک فعالیت اقتصادی به چه معناست ؟اولین مساله ای که در هر شراکتی که امکان دارد به وجود آید، تقسیم سود بین شرکا است که در اکثر مواقع به درستی انجام نمی پذیرد.حال اگر آن 2 نفر مثالی در اول کارشان شرکتی را به ثبت رسانیده بودند، به علت اینکه همه مسائل هنگام ثبت شرکت و تنظیم اوراق اداری در اساسنامه و شرکت نامه ذکر می شود، حال موقع تقسیم سود به مشکل نمی خوردند و می توانستند با سند و مدرک از حق خود دفاع کنند.
یکی دیگر از مزیت های ثبت شرکت این است که جلوه حقوقی، قانونی و رسمی به کسب و کارتان می بخشد.مثلا فرض کنید که موقعیت ای برایتان پیش آمده و می توانید با مجموعه ای دولتی یا خصوصی وارد مذاکره شوید و قراردادی را منعقد نمایید، سپس از شما می پرسند که شما کیستید یا اسم شرکت تان چیست ؟؟؟ در صورتی که شرکتی نداشته باشید، چه می خواهید بگویید؟؟؟ می خواهید خود را با نام کوچک تان معرفی کنید ؟
همانطور که می دانید، این روزهای شرکت ها به سختی با اشخاص حقیقی (اشخاص حقیقی یعنی افراد) وارد مذاکره تجاری می شوند و بزرگترین دلیلی که شرکت های با اشخاص حقیقی کار نمی کنند این است که نمی توانند به راحتی به آن ها اعتماد کنند و کار را به یک شخص بسپارند یا خیالشان از این بابت نارحت است که کسی غیر از آن شخصی حقیقی وجود ندارد که مسئولیت کار را بر عهده بگیرد و مزایای بسیار دیگری که در این نوشته نمی گنجد. حال کمی هم راجع به معایب ثبت شرکت صحبت کنیم.
معایب ثبت شرکت
البته در ابتدا بگوییم که مسائلی که از نظر ما مطرح می شوند عیب نیستند و بیشتر جنبه قانونی دارند تا عیب !!از جمله کارهایی که پس از ثبت شرکت باید انجام دهید، معرفی شرکت خود به سازمان امور مالیاتی و دارایی (ترسناک ترین قسمتی که خیلی ها به آن فکر می کنند) و پلمپ دفاتر مالیاتی تان به طور سالانه می باشد.
پس از ثبت شرکت و مجموعه خود می بایست شرکت خود را به سازمان دارایی معرفی کنید و سالانه شرحی از عملکرد خرید و فروش شرکت خود به آن اداره ارائه دهید و نسبت به سود خالصی که در سال برایتان می ماند، درصدی را به عنوان مالیات عملکرد به سازمان مالیاتی و دارایی بپردازید (که این قضیه اصلا هم ترسناک نیست).
دیدگاهتان را بنویسید