گواهینامه کمک های اولیه
دوره آموزش کمک های اولیه در تبریز درآموزشگاه پارسیان ارائه شده و هنرجویان پس از پایان دوره به صورت حرفه ای و مسلط توانایی انجام این امور را خواهند داشت همچنین در پایان دوره گواهینامه کمک های اولیه به کارآموزان اعطا می شود.کمکهای اولیه نوعی عملیات و مراقبت های پزشکی است که پس از وقوع آسیب در همان محل برای نجات جان افرادی که از آسیب های جدی و جزئی رنج می برند ، انجام می شود.
فهرست مطالب
دوره کمک های اولیه
باید توجه داشته باشید که کمک های اولیه فقط برای تثبیت وضعیت فرد آسیب دیده انجام می شود و یک درمان کامل پزشکی نیست و پس از انجام این اقدامات فرد باید به بیمارستان یا مراکز درمانی منتقل شود.با توجه به اینکه دانستن کمک های اولیه می تواند به شما در نجات دادن جان افراد کمک کند داشتن دانش کمک های اولیه برای تمام افراد یک ضرورت محسوب می شود.برگزاری این دوره در آموزشگاه پارسیان در تبریز با هدف بالا بردن دانش و توانایی های افراد برای انجام فوریت های پزشکی در مواقع اورژانس بوده تا بستری مناسب برای بالا رفتن سطح سلامت در ایجاد شود.
معرفی دوره کمک های اولیه در تبریز
در سازمان های معتبر جهانی اورژانس، جهت ارائه خدمات ساده کمک های اولیه، دوره های آموزشی مختلفی برای مردم برگزار می شود که معمولا به عنوان اولین شخص آموزش دیده در زمینه مراقبت های طبی می باشد که به صحنه اورژانس می رسد.
آنها می توانند یک سری از خدمات اولیه و حیاتی کمک های اولیه را ارائه دهند، صحنه را تا حد امکان کنترل و آن را برای رسیدن آمبولانس EMS مهیا کند و همچنین اطلاعات صحنه و بیماران را به پرسنل EMS ارائه دهد. باید توجه داشت این دوره به منظور آموزش مهارت های ساده و اولیه در مردم برای انجام اقدامات اولیه و حیاتی در موارد فوریت های پزشکی است و این افراد به ازای گذراندن آن، جزء تیم پزشکی محسوب نمی شوند.(گواهینامه کمک های اولیه)
آموزشگاه پارسیان با برگزاری دوره های آموزش کمک های اولیه در تبریز کمک شایانی به رشد مهارت های فردی اشخاص در زمینه فوریت های پزشکی کرده است.
سر فصل دوره کمک های اولیه
- اصول کمک های اولیه و فوریت های پزشکی
- سوختگی – شکستگی
- احیای قلبی و ریوی
- مصمومیت ها
- انواع خونریزی ها
- حمل مصدوم
- کنترل علائم حیاتی
- تزریقات و پانسمان
- خونگیری و سرم
گواهینامه کمک های اولیه
دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی یکی از پرمخاطب ترین دوره های مجتمع آموزشی پارسیان می باشد. در واقع هنرجویان با شرکت در این دوره با تمامی مباحث مربوطه، هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی آشنا خواهند شد. در این میان لازم است بدانید که دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی (کلاس کمک های اولیه) هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری برگزار می شود و پس از پایان دوره به افراد، مدرک معتبر آموزشگاه پارسیان ارائه داده می شود.
مدرک آموزش کمک های اولیه و فوریت های پزشکی (کلاس آموزش کمک های اولیه تبریز) آموزشگاه پارسیان قابل ترجمه رسمی مورد تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه می باشد. این مدرک مورد تایید سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی و به عنوان یک Skill Certificate می تواند به عنوان معرفی مهارت های شما و همچنین جز رزومه کاری و مهارتی دانشپذیر قرار گیرد.
مخاطبان دوره کمک های اولیه
تمامی افراد علاقه مند به یادگیری آموزش کمک های اولیه و فوریت های پزشکی که از سواد خواندن و نوشتن برخوردار بوده و آشنایی نسبی با ساختمان و عملکرد بدن انسان دارد، می تواند در این دوره تخصصی کمک های اولیه شرکت کند.(گواهینامه کمک های اولیه)
اهداف کمک های اولیه
- نجات جان مصدوم
- جلوگیری از وخیم تر شدن حال مصدوم
- افزایش احتمال بهبودی مصدوم
- کاهش درد و رنج مصدوم
ارزیابی علایم حیاتی در کمک های اولیه
وضعیت هوشیاری:
وضعیت هوشیاری را در بیمار بدحال، تقریبا هر ۵ دقیقه یکبار بررسی کنید و تغییرات را (به ویژه در صورت بدترشدن) در نظر داشته باشید. بررسی کنید که آیا بیمار کاملاً هوشیار است و به درستی پاسخ می دهد یا نیمه هوشیار است و ناله می کند؟
راه هوایی:
مطمئن شوید که راه هوایی جهت تنفس بیمار، باز و تمیز است و بیمار ترشحاتی که موجب انسداد راه هوایی شود، ندارد.
تنفس:
عادی بودن تنفس بیمار را بررسی کنید، تغییر در سرعت و ریتم (منظم یا نامنظم بودن) تنفس را در نظر داشته باشید و تنفس بیمار را از نظر عمیق یا سطحی بودن، آرام یا صدادار بودن و وجود صداهای غیر طبیعی مانند خس خس سینه هنگام تنفس بررسی کنید. زیرا در بیمار بیهوش هرگونه تغییر ممکن است نشان دهنده بدتر شدن وضعیت بیمار باشد.
گردش خون:
تغییر در ضربان قلب را به عنوان یک راهنما در نظر داشته باشید. سریع یا آهسته بودن، قوی یا ضعیف بودن و منظم یا نامنظم بودن ضربان قلب را بررسی کنید. در بیماران بیهوش با تنفس طبیعی و بیماران هوشیار، نبض باید در قسمت زیرین مچ دست در قاعده انگشت شست احساس شود.
پوست:
پوست را نگاه و رنگ آن (آیا آبی کمرنگ است) را یادداشت کرده، لمس کنید که آیا گرم (برای مثال در بیمار تب دار) یا سرد و مرطوب (برای مثال در شوک) است.
در صورت بدتر شدن وضعیت، بیمار را در موقعیت ریکاوری قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید